Rusça-Türkçe dil çiftinde çalışan çevirmenler

Rusça-Türkçe dil çiftinde çalışan çevirmen arkadaşlar buraya kısaca kendilerini tanıtan bir yazı ve iletişim bilgilerini yazabilirler. Kendilerini tanıyan ve çeviri kalitesini bilen çevirmen arkadaşlar da ona oy verebilirler. Çeviri işi olan şirketler de kayıt olarak çevirmen seçebilirler. Şimdiden hepinize iyi çalışmalar.

11 Comments

  1. Merhaba arkadaşlar,

    Daha önce ruslara türkçe eğitimi vermekteydim fakat şu sıralar rusça ve İngilizce kişisel dil gelişim koçluğu yapmaktayım aynı zamanda Mütercim Tercümanım müşterilerim genelde rusya ile iş yapmakta olan insanlar veya akademisyenler ilgilinen dostlara online olarak rusça konusunda destek vermekteyim sıkıcı teorik derslere benzemeyen farklı bir yöntemim var,ilginize teşekkür ederim.

    erogluabdullahh@gmail.com

  2. Rusça -Türkçe , Rusça – Azerice , Rusça – İngilizce dil çiftlerinde 8 yıllık profesyonel tercümanım. Yurt içi ve yurt dışı referanslarım mevcuttur. Detaylı bilgi ve yazılı tercüme, kontrol işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.

    Mail: konul86@gmail.com
    Skype : konul.jingil
    Tel : 0534 338 79 50

  3. Rusça ve İngilizce dillerinde yeminli Tercümanlık zabtım var. Bu konuda yardıma ihtiyacı olan tüm arkadaşların benimle iletişime geçebileceği duyurulur.

    Süleyman Çınar
    05448629873

Bir yanıt yazın