Merhabalar!

Sıradan bir akşam üzeri. Beş arkadaş, ortak noktaları Çeviri Blog.

Akşam üzeri yemeğimizi yiyelim, keyifle kahvemizi içelim dedik, bir araya geldik, konuşurken yine Blog oldu sohbetimiz.

Kimimiz aynı fakülteden mezun, kimimizi ise blog bir araya getirdi. Birbirimizin dilinden anlar olduk zamanla, eee tahmin edersiniz, bütün olan bitenin ardında muhteşem bir iletişim ağı var.

Yazarlarımızdan Elif Derya Yamaner, Melis Pelin Molu, Oğuzhan Duman, Damla Gül ve Burak Cemil Yılmaz’ın bir araya geldiği buluşmada Çeviri Blog’un yeni yayın dönemi hakkında fikir alışverişleri yapıldı. Misafirlerimiz Bilgi İşlem Yöneticisi Hud Kuzeyli ve Sakarya Üniversitesi Çeviri Topluluğu- SAÇEV Başkanı Yiğit Özbirten oldu, kendileri de Çeviri Blog’u takip ettiklerini belirtip bizimle fikirlerini paylaştı.

Melis, Damla, Derya, Hud Kuzeyli, Burak, Oğuzhan, Yiğit Özbirten Elimizde bulunan birbirinden eğlenceli el pankartları için Derya’ya teşekkür ederiz!

Aramızdan Oğuzhan Duman’ı askere uğurlamış olduk, kendisine görevinde başarılar diler, yeni çalışmaları için beklediğimizi belirtiriz.

Çeviri Blog Ailesi olarak daha kapsamlı ve herkesin katılabileceği bir etkinlik ile bir araya gelmeyi dört gözle ve heyecanla bekleriz.

Not: Etkinlik fikirlerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız. :)

Çeviri Blog- İstanbul Ekibi

Tags:

1 Comment

  1. Merhabalar,
    İstanbul’da olmayıp da gidemediğim için oldukça üzüldüm. Böyle bir buluşmayı İzmir’de de gerçekleştirmeyi düşünür müsünüz?

    İyi Günler..

Comments are closed.