İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi (İÜEF) Öğrenci Temsilciliği tarafından bu sene ikincisi düzenlenecek olan Öğrenci Kongresi’nin detayları belli oldu.
Bu seneki konu: Toplumsal Bellek

Geçen sene ilki gerçekleştirilen Öğrenci Kongresi’nde “Sinema ve Toplum” konulu sunumlarla oldukça etkili, öğretici ve keyifli bir kongre gerçekleştirilmişti. İlginin bu sene daha da artmış olması sebebiyle tüm bölümlere hitap edilebilmesi adına, Toplumsal Bellek çerçevesinde Sanat, Dil, Teknoloji ve Sosyal Bilimler konuları alt başlıklar olarak belirlendi.

24 – 25 Nisan 2018 tarihinde İÜ Edebiyat Fakültesinde gerçekleştirilecek olan 2. İÜEF Öğrenci Kongresi’nde konuşmacı olarak katılmak isteyen öğrencilerin 23 Şubat 2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen formu doldurması ve gerekli aşamaları gerçekleştirmesi gerekmektedir: İÜEF Toplumsal Bellek Öğrenci Kongresi Başvuru Formu

Herkesin özet metin gönderebileceğini hatırlatmak isteriz. Bu başlık altında çeviriye dair ne yazılabilir ki demeyin; Toplum ve Dil olan her yerde çeviriye ihtiyaç duyulmuştur ve duyulmaktadır.

Kongreye ve sürece ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıda yer alan İÜEF Öğrenci Temsilciliğin blogspot sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

İÜEF TOPLUMSAL BELLEK KONGRESİ

Tags: