Çevirilopedi; çeviri sektörü hakkında değerli, güncel, derin araştırmalar sonucunda ortaya çıkmış bilgileri siz değerli okurlara sunmaya hazır. Her bir satırı emek kokan, kıymetli akademisyenlerin ve sektörün önde gelen isimlerinin kaleminden çıkan, heyecanla okuyabileceğiniz kitabımızı sizlere sunmaktan gurur duyarız. 

Okudukça içerik kalitesi ile donanımınızın arttığını ve sektöre dair pek çok soru işaretine cevap bulduğunuzu  fark edeceksiniz. Kitabımızın sektörde birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak gelecek nesil çevirmen adaylarına yol gösterici olmasını diliyoruz. 

Çeviri alanına dik duruşla sahip çıkmanın önemi saklı bu kitapta. Ne demiş atalarımız: “Ağaç dalıyla gürler.” İşte bu bakış açısıyla sektörü bir bütün olarak görüp “Biz” odaklı yaklaşımla, herkese hitap etmeyi ve bilgiye ulaşmasını sağlamayı görev biliriz.  Çünkü bilgi paylaştıkça çoğalır. Çeviri sektörüne ve çevirmenlere ışık tutan bu kitap, büyük uğraşların ardından gelen mutlulukla siz okuyucularla buluşmayı bekliyor. 

Bu hafta itibariyle Çevirilopedi’deki her bir yazıya, bloğumuzun “Çevirilopedi” kategorisinden ulaşabileceksiniz, şimdiden keyifli okumalar. 

www.ceviriblog.com adresinden “Çevirilopedi” sekmesiyle yayınlarımıza direkt olarak ulaşabilirsiniz. 


Kaynakça:

Tags: