Tam ismi Globalization and Localization Association olan ve uluslararası arenada dil hizmetleri ve çeviri sektöründe kar amacı gütmeyen bir dernek olarak GALA, bu sene İstanbul’da. Tüm dünyadan bir çok üyesi bulunan GALA’nın destekçileri arasında dil/çeviri hizmet sağlayıcıları, dil alanında çalışan teknoloji şirketleri, dil hizmetleri tedarikçileri ve bu alanda çalışan eğitim ve araştırma kurumları bulunmaktadır. GALA’nın vizyonu dil sektörü için bir ses ve dil hizmeti veren şirket ve çalışanlar için bir kaynak olmak. Misyon olarak ise kendine dil alanındaki standartları savunmak, dil sektöründeki üyelerine bilgi paylaşımı ve teknoloji desteği sağlamaktır. Bu denli büyük bir kuruluş, bu seneki etkinliğini İstanbul’da Hilton Oteli’nde gerçekleştirecek. Konunun detayları şu şekilde:

GALA Etkinlik Tarihi: 23-26 Mart 2014

GALA Etkinlik Süresi: 3 gün

GALA Etkinlik Yeri: Hilton İstanbul Cumhuriyet Caddesi Harbiye, İstanbul, 34367, Türkiye

GALA Katılım koşulları: Bu etkinliğe katılmak için GALA üyesi olmanıza gerek yok.

GALA Etkinliğinin İçeriği: GALA 2014 Istanbul’da yer alacak eğitimler ve networking etkinlikleri, dil, lokalizasyon ve çeviri sektöründeki son teknolojiler, dil hizmetindeki sektör bilgilendirmeleri, müşterilerle birebir çalışmayı içerir.

GALA’ya katılmanın getirileri: GALA konferansları, sektördeki tüm alanlar için elverişli, etkin ve uzman bir eğitim ortamı sağlamaktadır.

Bu konudaki ek bilgilendirme: http://www.gala-global.org/conference/ linkinden edinebilirsiniz.

Senem Kobya- Diijital Tercüme- CEO

Bilgiler http://www.dijitaltercume.com/blog/dijital-tercume-gala-2014-istanbulda-siz-neredesiniz/ linkinden alınmıştır.

Tags: