Çeviri Blog ekibi, gerçekleştirdiği toplantı sonucunda çeviri sektörü için birbirinden yeni projeye imza atmak için düğmeye bastı. Çeviri alanını geliştirmek, sektörde paylaşımcılığı ve toplumda meslek bilinirliğini arttırmak için çalışan Çeviri Blog, çeviribilim, dilbilim ve benzer disiplinlerle ilgili güncel haber ve yazıların paylaşıldığı internet sitemizle okuyucuları arasındaki bağı güçlendirmek için ilk adımı attı.

“Etkin Okuyucuyla Etkili İletişim”

“Etkin Okuyucuyla Etkili İletişim” projemiz kapsamında artık yeni yazılarımızdan hemen haberdar olmak isteyen kişiler bizden düzenli olarak e-mail alabilecek.

Çeviri sektörüyle ilgili yeni gelişmeleri, düzenli bir şekilde e-mail olarak da almak isteyen kişilerin ceviriblog@gmail.com adresine mail atmaları veya ekibimizden biriyle iletişime geçmeleri yeterli. Bizimle iletişime geçtikten sonra e-mail adresiniz, adınız ve soyadınız “Etkili Okuyucu Listesi”ne dahil edilecektir.

Feedback 

Çeviri haberlerimizle ilgili çeviri eleştirileriniz ya da her türlü geri bildirim için de ceviriblog@gmail.com adresine ulaşmanız mümkün. Bizi takip etmeye devam edin! :)

Tags: