Çeviri Kitabı’nı sınırlı sayıda bastığımızı fakat tahminimizin çok üzerinde bir talep olunca isteyen herkesin en azından dijital kütüphanesinde bulunabilmesi için e-kitap olarak indirebileceğinizi ve çalışmaların devam ettiğini duyurmuştuk.
 
Şu andan itibaren yine kitap dostu bir proje olan www.kitap.online sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz ya da tüm yazıları bilgisayar, tablet veya telefonunuzdan okuyabilirsiniz. (Tam ekran veya gözünüzü yormamak için siyah/gri arka plan seçenekleri ile).
 
Süreç şu şekilde: Sağ üstteki site menüden sadece e-posta ve korumalı bir şifre ile kayıt oluyorsunuz, e-postanızın doğruluğunu onaylıyorsunuz, giriş yapıp ana sayfadan Çeviri Kitabı’nı seçip pdf olarak indir tuşuna basıyorsunuz, otomatik olarak indiriyor! (Henüz beta sürümünde olmalarına rağmen benim ısrarımla erken açılış yaptıkları için süreçte bir sorun olursa serzenişlerinizi bana iletirseniz sevinirim :)
 
Kitabı ücretsiz alıp karşılığında bağış yapmak isteyen çok kişi olduğu için oraya “destek ol” tuşu da ekledik ama kesinlikle zorunlu değil, bağış gerçekleşirse de kuruşuna dokunulmadan Koruncuk Vakfı’na gidecek ve bir çocuğun eğitim ihtiyacı karşılanacak. Bilginiz olsun..
Tags:

2 Comments

    1. Merhaba,
      Kitabımızı cevirikitabi.com sitesinden ücretsiz okuyabilirsiniz.

Comments are closed.