Merhaba Değerli Takipçilerimiz! Koskoca bir yılı daha geride bıraktık, bu bir yılda sizlerle birlikte bir yaş daha büyümüş olduk!

2018 bizim için oldukça verimli bir yıl oldu, gelin bu bir yıla neler sığdırdığımıza bakalım!

Çılgın Projeler

Çevirilopedi!
Çevirmenin Ansiklopedisi

Çeviri Ajandası
Çeviri ve Akademi Dünyasından Haberiniz Olsun

Çeviri ve Kültür Eki
Çok Gezen, Çok Okuyan Çevirmenlere!

Üniversiteleri Tanıyalım Projesi
Tanımadığımız, Bilmediğimi Çeviri Bölümü Kalmasın Diye!

Çeviri Kitabı 2: Çevirilopedi
Çeviri Kitabı 2, şahane konsepti ve sürpriz içerikleri ile 2019 yılında sizlerle buluşmak için geri sayıma başladı!

Üniversite Ziyaretleri ve Atölyeler

Beykent Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Adana Teknoloji ve Bilim Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve dahası… Çevirmen ve öğretmen ekip üyelerimizin önderliğinde, kimi zaman ise öğrenci buluşması şeklinde yaptığımız etkinliklerimiz için 2018 yılına dair belirlemiş olduğumuz ana başlık “Çevirmenin Görünürlüğü” oldu. Bu bağlamda çeşitli üniversitelerde ve öğrenci gruplarında bilgilendirme seminerleri, çeviri atölyeleri ve sohbet günleri düzenledik. Ülkemizin dört bir yanına ulaşmaya, elimizi uzatmadığımız yer kalıncaya kadar devam edeceğiz.
2019 yılı için belirlediğimiz ana başlık ile pek yakında sizlerle olacağız!

Yazılarımız

Çeviri Blog, bu yıl da siz değerli takipçilerimiz/ okurlarımız için çeviri dünyasına dair ne varsa yazdık. Çeviriye, çevirmene ve çeviri dünyasına ait haber, gelişme ve tartışmaları sizlere en doğru ve tarafsız hali ile iletmek adına oldukça yoğun bir tempoda çalıştık. Tamamı gönüllülük esasına dayanan tüm projelerimizin temeli olan blog sayfamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğin gücü ile 2019 yılında da sizlerle olmaya devam edeceğiz.


365 gün sürecek yeni yolculuğumuzun adı “2019”. Yol arkadaşımız olan siz değerli okurlarımıza, başta sağlık olmak üzere; huzur, başarı ve çeviri aşkı ile dolu bir yıl dileriz…

Çeviri Blog Ailesi  

Tags: