Merhaba değerli okurlarımız!
Çevirmenler Sahada ve Çevirmenlik Yolunda projeleri kapsamında Beykent Üniversitesi’nde gerçekleşen söyleşide, ÇeviriBlog kurucusu ve Dijital Tercüme Limited Şirketi’nin CEO’su Senem Kobya ile yazarlarımızdan Batuhan Karadaş yer aldı. 4 Aralık tarihinde gerçekleşen söyleşinin detaylarını sizler için derledik.

Programımıza ÇeviriBlog yazarı ve Beykent Üniversitesi Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Kulübü Başkanı Batuhan Karadaş’ın ”Çeviri Blog’a Dair Her Şey” sunumu ile başladık. Yazarımız ÇeviriBlog’un projelerinden, etkinliklerinden, ÇeviriBlog’da yazarlık sürecindeki anılarından ve biz çevirmenlerin neler çevirdiği de dahil olmak üzere birçok konuya değindi.

Ardından ÇeviriBlog’un kurucusu Senem Kobya’nın ”Çevirmenler Sahada – Bir Çevirmen’in Kariyer Planlaması” sunumu ile çevirmen adaylarımızın aklındaki soru işaretlerini gidererek soru-cevap şeklinde etkinliğimize devam ettik.


Batuhan KARADAŞ
Beykent Üniversitesi Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Kulübü Başkanı
ÇeviriBlog Yazarı
Melih KAZIMLAR, Omran KARIMIMIRZANEZAM, Senem KOBYA ve Zeynep KOPAN

TEŞEKKÜR
Beykent Üniversitesi Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölüm Başkanı Sayın Zeynep KOPAN’a
Beykent Üniversitesi Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölümü Öğretim Görevlisi Omran KARIMIMIRZANEZAM’a
Beykent Üniversitesi Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölümü Öğretim Görevlisi Melih KAZIMLAR’a destek ve katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Tags: